Monitoring

Je school neemt deel > login

Je kan je oude logingegevens gebruiken. Je schoolgegevens zijn dan reeds opgeslagen.
Indien je niet over een paswoord beschikt, kan je er een aanvragen aan je provinciaal SVS secretariaat.

 

Je wenst de monitoring enkel te bekijken ...

Indien je niet over een login beschikt, maar toch de monitoring wenst te bekijken, kan je dit via onderstaande link.

Wanneer je als school inlogt, krijg je in de monitoring enkel die items te zien die betrekking hebben op de door jou gekozen prioriteiten in de checklist. Via onderstaande link kan je echter het TOTAALOVERZICHT bekijken van alle prioriteiten met de bijbehorende items.

Bekijk de monitoring >>

Wij vestigen hier je aandacht op een aantal punten:

1. Schoolgegevens:

Wanneer je je  als school voor het eerst registreert, moet je al je gegevens invullen en bewaren. Indien je reeds geregistreerd bent, zal je bij een eerste login toch eerst gevraagd worden al je gegevens na te kijken en te bewaren.

2. Checklist:

Om je inschrijving volledig te maken, moet je je beginsituatie verduidelijken in de checklist en je prioriteiten kenbaar maken.

3. Monitoring

Om de resultaten te meten en te monitoren reiken SVS/Bloso een online-tool: "MONITORING". Op elk moment van het schooljaar kunnen de verbeteringen en progressies in kaart gebracht worden van de prioritaire werkpunten die de school heeft aangebracht in de "Checklist".

Op deze wijze heeft een school visueel en digitaal een overzicht van de behaalde resultaten. Eenmaal de resultaten in kaart gebracht, kunnen deze geĆÆnterpreteerd en geĆ«valueerd worden.

Om "MIJN MONITORING" bij te houden, moet je inloggen met de login en het paswoord van de school. Zo krijg je toegang en zicht op de monitoring van de aangeduide prioritaire werkpunten van de school.

 

Vanaf 1 september kan je via deze pagina inloggen en naar de monitoring van je school gaan.

 

Ga naar mijn Monitoring >>