Checklist

Je school neemt deel > login

Indien je reeds geregistreerd bent,  kan je je oude logingegevens gebruiken. Jouw schoolgegevens zijn dan reeds opgeslagen.
Beschik je NIET over een  paswoord? Dan kan je er een aanvragen aan je provinciaal SVS secretariaat.

 

Je wenst de checklist enkel te bekijken ...

Indien je niet over een login beschikt, maar toch de checklist wenst te bekijken, kan je dit via onderstaande link.

Je kan dan echter niets aanduiden op de checklist aangezien je niet ingelogd bent.

Bekijk de checklist >>

Wij vestigen hier je aandacht op een aantal punten:

Vanaf 1 september kan je via deze pagina inloggen en naar de checklist van je school gaan.

1. Schoolgegevens:

Wanneer je je als school voor het eerst registreert, moet je al je gegevens invullen en bewaren alvorens naar je checklist te kunnen gaan. Indien je reeds geregistreerd bent, zal je bij een eerste login toch eerst gevraagd worden al je gegevens na te kijken en te bewaren.

2.Checklist:

Om je inschrijving volledig te maken, moet je je beginsituatie verduidelijken in de checklist en je prioriteiten kenbaar maken.

3. Verdere instructies:

De voorbereiding en planning vangt aan met het in kaart brengen van de huidige situatie van de school. Hiervoor wordt een checklist aangereikt, aanvullend aan de instrumenten van de pedagogische begeleiding.
Deze checklist kan elke school digitaal invullen en bijhouden. Hiervoor heb je een login en paswoord nodig dat SVS je heeft toegekend. (Bel het SVS-secretariaat indien dit niet meer gekend is).

Vervolgens wordt er gevraagd per schooljaar je prioritaire werkpunten aan te geven voor het komende schooljaar: waar wil de school dit schooljaar aan werken? Dit kan ook in de checklist bijgehouden worden.

Tip: niet alles kan of moet in een eerste schooljaar gerealiseerd worden, maak realistische keuzes. Een duurzaam beleid evolueert stap voor stap.

Eenmaal de checklist ingevuld en de prioritaire werkpunten bepaald, is de school geregistreerd voor "Sport beweegt je school". Scholen kunnen echter ieder moment instappen in de actie!

Op basis van de aangestipte prioritaire werkpunten, ontvangt elke school een "gepersonaliseerde" inspiratiebox met mogelijke acties, projecten en activiteiten die inspirerend kunnen zijn om het werkpunt te realiseren. Tijdens het schooljaar kan je de progressie van de prioritaire werkpunten die je school heeft opgegeven, monitoren en bijhouden in je persoonlijke monitoring.